Zitbank op maat: Puur vakmanschap van Hollandse bodem

Op maat gemaakte zitbanken die naar wens van de klant worden vervaardigd.

Wie voor hotelinrichting, restaurant, kantoor, wachtkamer of andere ruimtes op zoek is naar de juiste bank kan terecht bij Zitbankopmaat. Met de diverse wandbanken uit de collectie kan eindeloos worden gecombineerd tot de ideale zitbank is gecre.erd. Tevens is Zitbankopmaat ook de partner voor bijzondere maatwerkoplossingen. Samen met de klant ontwikkelt het bedrijf precies dat meubel dat hij of zij voor ogen heeft.

Schermafbeelding 2017-02-14 om 16.23.44Nederlands fabrikaat

Alle banken worden met de grootst mogelijke zorg geproduceerd in de Nederlandse fabriek van Zitbankopmaat. Door de combinatie van hoogwaardige materialen, ambachtelijk vakmanschap en de meest moderne technieken zijn uitstraling, comfort en een lange levensduur altijd gewaarborgd. Zitbankopmaat staat dan ook voor kwaliteit van Nederlandse bodem.

Basisbanken

Banken op maat betekent niet dat elk model volledig opnieuw bedacht hoeft te worden. Zitbankopmaat biedt al verschillende basisbanken die ‘plug and play’ zijn. Deze kunnen natuurlijk in elke gewenste breedte en hoogte worden uitgevoerd. Door de grote keuze aan meubelstoffen, leer en kunstleer, kan de klant zelf de look van de bank bepalen.

À la carte
Een uitgebreidere keuzemogelijkheid biedt het à la carte menu. Doormiddel van dit menu kan de bank naar wens worden samengesteld. Met de verschillende afmetingen, afwerkingen, oren en poten ontwerpt u hiermee zelf een uniek model. Ook voor de . la carte-modellen zijn de bekledingsmogelijkheden oneindig.

Maatwerk
Heeft u een bijzondere meubel wens? Ook speciale maatwerkbanken zijn voor Zitbankopmaat geen enkel probleem. Het bedrijf kan een project verzorgen vanaf het ontwerp en design tot en met het plaatsen van het meubel. Medewerkers van Zitbankopmaat wisselen graag met u van gedachten over een ‘passend’ meubel.

Schermafbeelding 2017-02-14 om 16.29.13

Aanvullende producten
Naast de wand- en maatwerkbanken, biedt Zitbankopmaat verschillende aanvullende producten om een inrichting zo compleet mogelijk te maken. Mooie tafels van solide eikenhout en stoelen in stof of leer met een houten of RVS frame. Het bedrijf biedt volop mogelijkheden om een interieur compleet naar eigen wens in te richten. Neem vrijblijvend contact op met Zitbankopmaat via de onderstaande contactgegevens als u graag meer wil weten over de mogelijkheden.

E. info@zitbankopmaat.nl 
I. www.Zitbankopmaat.nl