Versmissen

Unieke interieurs op maat samengesteld

Familiebedrijf Versmissen Furniture & Decoration is een verrassend en betrouwbaar adres voor meubelen en verdere inrichting van uw interieur. Ooit gestart vanuit een collectie antiek, staat Versmissen inmiddels internationaal bekend als specialist op het gebied van complete interieurs waarin verschillende stijlen en culturen samengaan.

Bij Versmissen verstaan ze ‘de kunst van het combineren’. Afhankelijk van de specifieke locatie en wensen van de klant weten zij iedere keer opnieuw een uniek, warm en persoonlijk interieur te creëren waarin gasten en klanten zich thuis voelen. Of het nu gaat om de inrichting van een restaurant, hotel, grand café, bedrijfspand of andere ruimte.

_J4A5989_90_91_92_93

Sfeer

In de horeca branche zijn sfeer en uitstraling een bepalende factor voor succes. Het is belangrijk dat het interieur past bij waar u voor staat en wat uw klanten zoeken en waarderen. Versmissen is een echte sparringpartner en zoekt samen met u naar de optimale invulling van uw wensen en ideeën. Geen enkele inrichting is standaard en elke combinatie is _J4A5979_80_81_82_83-bewerktmogelijk: puur, natuurlijk, authentiek, klassiek, ruw en industrieel.

Uitgebreide collectie

Vermissen heeft een zeer uitgebreide collectie tafels, stoelen, banken, fauteuils, kasten en decoratiematerialen die ze over de hele wereld inkoopt en verzamelt. Daarnaast ontwerpt en fabriceert het bedrijf onder het eigen label V_LAB. De bijzondere collectie van V_LAB slaat een brug tussen oud en nieuw. Kijk voor inspiratie op VLAB.nu.

Persoonlijk en vertrouwd

Versmissen heeft een grote vaste klantenkring. Dit komt niet alleen door de prachtige collectie, maar ook doordat ze staan voor persoonlijke aandacht, gastvrijheid, eigen import, directe contacten met leveranciers en snelle levertijden.

Maison&Objet Parijs
Versmissen Furniture & Decoration staat jaarlijks op deze Interieur vakbeurs in Parijs. In de altijd druk bezochte stand krijgt u een goede indruk van de uitgebreide collectie en mogelijkheden, en wordt u geholpen met al uw vragen en wensen.

_J4A5944_5_6_7_8-bewerktSfeervolle showroom
Versmissen is gevestigd in Best, tegen Eindhoven aan. In de ruim 15.000 m2 grote showroom krijgt u een totaaloverzicht van de collectie waarbij verschillende sferen worden neergezet. De ruwe industriële hallen vormen een perfect decor en weerspiegelen waar Versmissen in de kern voor staat: ‘no-nonsense’ en ‘alles is mogelijk’.

Webwinkel
Alhoewel het zeer aan te raden is om de showroom een keer te bezoeken, is voor professionals de collectie van Versmissen Furniture & Decoration ook online te bekijken op Versmissen.nl. U kunt, na een eenmalige registratie, inloggen voor de collectie met prijzen. Met uw eigen klanten kunt u de collectie bekijken via een speciale ‘showroom no-prices’ button. Neem een kijkje op de website of ga voor een totale beleving naar de sfeervolle showroom in Best. U bent van harte welkom, de koffie wordt vers voor u gezet!

Versmissen
Furniture & Decoration

Industrieweg 176
5683 CH BEST

T: +31 (0)499 399 867
F: +31 (0)499 391 590
E-mail
Versmissen.nl