Van Roon Living blijft inspireren!

Van Roon Living

Als Nederlands bedrijf met ruim 30 jaar toonaangevend internationale ervaring weten wij als geen ander dat een interieur een weerspiegeling vormt van een lifestyle.

Om een lifestyle continu te inspireren, zijn wij altijd in beweging met het creëren van trends en het bedenken van originele collecties. Van het bruisende centrum van New York tot aan de Mediterrane sfeer van de Provence, bij ons vindt u oneindige mogelijkheden voor het mixen en matchen van commerciële producten.

vroonDoor onze inspiratie en creativiteit te delen met de beste fabrikanten en vakmensen wereldwijd, presenteren wij continue spectaculaire collecties tegen verrassende prijzen, die ook nog eens direct uit voorraad leverbaar zijn.

Living showroom
Dé bron van inspiratie start in onze living showroom, de ideale plek om uw nieuwe horeca interieur of horeca meubilair samen te stellen. Zo’n 2500 m2 verrijkt met creativiteit en trends, opgesplitst in verschillende ‘luxury’ lifestyle entourages. Entourages die niet alleen u inspireert, maar vooral uw omgeving doet bewegen. Een ware inspiratiebron waar iedere horeca ondernemer zijn of haar voordeel mee kan doen.

Cash & Carry
Vandaag zien is vandaag hebben! Om hierop in te spelen, zetten wij nog steeds onze Cash & Carry succesformule in, die wij ruim 30 jaar geleden als eerste interieurgroothandel hebben geïntroduceerd op de Nederlandse markt. 15 totaal.Door strikte voorraadbewaking zijn alle producten direct uit voorraad leverbaar en wordt uw omzetsnelheid gestimuleerd in deze snelle wereld.

Horeca Succes!
Binnen elke branche telt de eerste indruk het meest en deze wordt meestal al binnen 1 minuut bepaald. Uw horeca onderneming dient alle elementen van het interieur op orde te hebben om binnen die belangrijke 1 minuut uw zaak te presenteren. It’s all in the details! Dient uw zaak nu trendy, stijlvol minimalisme of juist absolute glamour uit te stralen, wij zijn in staat om ook voor u een uniek en vooral succesvol horeca concept te ontwikkelen, passende in elke huisstijl voor een eigen “gezicht”.

vroon2Het succes van een horeca onderneming wordt grotendeels bepaald door het concept. Het grote aanbod van de huidige markt en de veeleisende kritische consumenten maken het noodzakelijk dat u sfeer en beleving mee geeft aan uw horeca onderneming. Zorg voor de juiste inspiratie en biedt de optimale service voor trouwe en terugkerende klanten.

Bent u bereid om anders te zijn?

Van Roon Living
Weerlaan 1
2181 HG Hillegom

T: +31 (0)252 52 36 25
F: +31 (0)252 52 36 93
E-mail
Vanroonliving.com