De geweldige look and feel van tegels en vinyl

TFD Floortile

TFD Floortile is een internationale leverancier van LVT-vloeren. LVT is de afkorting van Luxury Vinyl Tiles, tegels die bekend staan om hun hoge kwaliteit. Dankzij de uitgebreide en prikkelende collectie van TFD is er voor elke inrichtingssfeer de juiste vloer te vinden.

Schermafbeelding 2014-03-27 om 10.15.31

Schermafbeelding 2014-03-27 om 10.14.04“Samen met onze partners gaan wij er maximaal voor om van elk project een succes te maken,” zo klinkt het bij TFD. Het bedrijf doet zaken met architecten, speciaalzaken, projectinrichters en interieurinrichters. “Wij zijn trots dat onze vloeren zowel bij consumenten als bij zakelijke partijen worden verwerkt. Zo zijn wij partner voor o.a. ABN Amro, Crocs, Primera, Walibi, Monuta, etc.”

Milieuvriendelijk
TFD Floortile is mede onderscheidend omdat het bedrijf alleen werkt met het milieuvriendelijke virgin pvc. Hierdoor kan TFD langdurige en gelijkwaardige kwaliteit van de geleverde vloeren garanderen. Vloeren met een geweldige look and feel, met patronen die naadloos in elkaar overlopen dankzij de register embossing-techniek die door TFD wordt toegepast.

 

 

Passie
“Binnen ons gezonde bedrijf werken we allen met passie en zijn we trots om voor TFD te mogen werken, om met ons gehele team bij te dragen aan maximale klanttevredenheid. Dit doen we graag met u samen,” zo laat TFD weten. Wilt u meer weten over de unieke TFD-collectie, over de innovatieve legsystemen, of wilt u graag advies op maat, neem dan vrijblijvend contact op met TFD Floortile in Dalfsen.

TFD Floortile
De Vesting 2
7722 GA Dalfsen

T: +31 (0)529-43 14 66

E-mail
TFD-floortile.com