Serta maakt slapen een belevenis voor uw gasten

We make the world’s best mattress is al sinds 80 jaar de slogan van Serta. Serta is een van de grootste merken ter wereld op het gebied van matrassen en boxsprings. Met ruim 25 fabrieken in Amerika en een export naar meer dan 60 landen wereldwijd is Serta in staat om alle vragen vanuit zowel de retailmarkt als de productenmarkt te beantwoorden. Ruim 4000 hotels, met daaronder toonaangevende namen als Hilton, Mariott en het Bellagio, genieten al sinds jaar en dag van de luxe en het comfort van Serta. Laat ook uw gasten deze luxe en dit comfort ervaren.

Een perfecte nachtrust voor alle gasten! Dat is wat Serta nastreeft. Met ervaringen wereldwijd is Serta uitstekend in staat om dit ook voor uw hotel te voorzien. De product range van Serta biedt een passende oplossing voor ieder budget. De multilayer matrassen en slaapsystemen zijn innovatief in de opbouw en worden vervaardigd van de beste en duurzame materialen. Dit staat garant voor een subliem comfort en uitstekende ondersteuning. De Serta matrassen met het Miracoil systeem zijn geschikt voor alle gewichtsklassen.

Schermafbeelding 2017-02-10 om 15.41.58

 

Deze unieke gewichtsnivellerende werking zorgt voor een ultiem slaapcomfort voor iedere gast. De hoogwaardige afwerking zorgt voor een luxe uitstraling. De diverse designs in hoofdborden en boxsprings complementeren de Serta collectie. Of het nu gaat om een luxe Bed & Breakfast of een complete hotelketen: Serta heeft altijd een passende oplossing. Bovendien zijn de bedden eenvoudig reinigbaar. Gerenommeerde hotelketens kiezen niet voor niets voor boxsprings van Serta. Een Serta boxspring is het visitekaartje voor uw hotel!

Serta is trots om de fabrikant te zijn van ’s werelds beste matrassen en investeert continu in de hoogste kwaliteit en de meest innovatieve ontwikkelingen. Dit heeft Serta tot nummer 1 marktleider gemaakt. Serta is gevestigd te Zwolle, met een showroom in het hart van het groene Overijssel. Luxe, comfort, kwaliteit, gunstige prijsverhoudingen en de gedrevenheid om het beste uit zichzelf en de producten te halen kenmerken de dagelijkse werkzaamheden van alle medewerkers van Serta. Serta ontwikkeld door en innoveert continu om haar relaties te kunnen voorzien van de beste producten, diensten en service.

Bent u benieuwd wat Serta voor u kan betekenen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

 

Serta
Boerendanserdijk 33B
8024 AE Zwolle
T +31 (0)88 – 784 8383
E info@serta.nl
W www.serta.nl