Prominent Business & International Wellness Resorts (IWR)

Gastvrijheid en een relaxte klant; steeds meer bedrijven begrijpen dat je hiermee het verschil maakt en daarmee een sterke basis legt onder commercieel succes. Dit is waar Prominent, marktleider in comfortabel zitten, voor staat. Met Prominent Business richt het retailbedrijf zich nu ook op de hospitality- en leisuremarkt. 

De ultieme vorm van ‘gastrelaxtheid’ noemt Prominent dat, de overtreffende trap van gastvrijheid. Recent hebben het Pullitzer en het CSmart hotel Prominent fauteuils afgenomen waarmee zij hun klanten laten voelen hoe serieus zij een comfortabel verblijf vinden. International Wellness Resorts (IWR) heeft met zijn vijf grote wellnesscentra (Veluwse Bron, Zwaluwhoeve, Elysium, SpaPuur en SpaSense) nieuwe relaxlounges ingericht. In hun badjas ervaren hier duizenden klanten het comfort en design van Prominent Business.

Schermafbeelding 2017-02-14 om 10.23.45

IWR
De Nederlandse markt voor wellness groeit en steeds meer consumenten ontdekken deze luxe vorm van dagrecreatie. De consument is steeds kritischer geworden bij het invullen van de beschikbare vrije tijd. Een wellness dag is een kwalitatief hoogwaardige manier om dat te doen. International Wellness Resorts (IWR) vertegenwoordigt vijf toonaangevende wellness bedrijven verspreid over heel Nederland. De organisatie telt meer dan 800 medewerkers en met meer dan 1 miljoen bezoekers op jaarbasis is IWR marktleider in het segment van recreatieve wellness. IWR exploiteert prachtige wellness-oases waar de consument terecht kan voor een relax-dag die te vergelijken is met een dagje vakantie. Met een gemiddelde bezoekduur van meer dan 8 uren beleeft de consument een volwaardige dag om compleet tot rust te komen en om weer energie op te doen om in het dagelijkse leven volop te presteren.

Maatwerk is standaard
Voor Prominent is International Wellness Resorts een uitdagende maar goed passende case. Bij IWR zijn er 5 resorts met allemaal een andere uitstraling. Het is ons met maatwerk gelukt om binnen het bestaande interieur onze relax-stoelen te passen. We zijn begonnen bij de Veluwse Bron en van daar uit hebben we het vertrouwen gekregen en mochten we ook de andere locaties inrichten. Ontspannen is het hoofddoel van een bezoek aan een wellness resort.

Marcel Melk, manager B2B: “We hebben aan IWR de modellen Alliste en Fino geleverd. Dit zijn meubelen uit een moderne lijn die we aanvankelijk voor consumenten hebben ontwikkeld, maar die ook prima toepasbaar zijn in de projectsector. We hebben de stoelen voor IWR uitgevoerd in verschillende kleurstellingen en in verschillende stofferingen die tegen vocht bestand zijn. Deze stoelen zijn ook eenvoudig te reinigen. Met onze project collecties van Prominent Business hebben we ook toegang tot een ander soort stofferingen dan bij consumenten collecties. Nog beter bestand tegen vuil en water, bijvoorbeeld.”

Schermafbeelding 2017-02-14 om 10.25.00

Fantastische service
Willem Kunne, Operationeel Directeur van International Wellness Resorts over de samenwerking met Prominent Business: “We hebben voor Prominent Business gekozen omdat wij als International Wellness Resorts (IWR) onze gasten een ontspannen en relaxed Dagje Wellness willen bieden. De mooie en comfortabele stoelen van Prominent passen niet alleen perfect bij ons interieur maar zitten vooral ook heel erg comfortabel. Na plaatsing in de Veluwse Bron zijn wij, naar aanleiding van de positieve reacties van onze gasten, overgegaan tot plaatsing van de relaxfauteuils in alle vijf de wellness resorts (Veluwse Bron, Zwaluwhoeve, Elysium, SpaPuur en SpaSense). We hebben Prominent Business leren kennen als een prettige partij om mee te werken, de service is fantastisch. We krijgen positieve reacties van onze gasten, mensen merken een duidelijk verschil en blijven langer in onze lounges zitten én consumeren daardoor ook meer.”