PMP Furniture: De ‘Knock-out’ beleving voor uw gasten

Kennis en ervaring
PMP Furniture heeft met zijn ruime kennis en ervaring al diverse horecagelegenheden in binnen- en buitenland een eigen identiteit gegeven. Het bedrijf weet altijd een passend antwoord te vinden op de specifieke interieurwensen van zijn klanten. Of het nu gaat om het vervangen van een aantal stoelen in een bestaand interieur of een geheel nieuwe realisatie: voor hotels, restaurants, cafés, bedrijfskantines of zorginstellingen vinden ze altijd de juiste oplossing. Op www.pmpfurniture.nl staan voorbeelden van de laatste realisaties. Zoals diverse restaurants in Rusland, verschillende Van der Valkhotels Brasserie Maritime in Zierikzee, Alexander hotel in Noordwijk èn het prijswinnende Beach club in Ouddorp, Werelds aan het Strand.

Nieuwe stalenboeken
PMP Furniture introduceert dit jaar de nieuwe stalenboeken. Gevuld met op kleur gesorteerde stoffen en een mooie leercollectie in verschillende afwerkingen. Hiermee bieden ze een enorme materiaal en kleurenkeuze. Het grote voordeel van zo’n uitgebreide collectie is dat u de meubels echt naar eigen smaak en persoonlijkheid kunt laten maken. Zo is die mooie stoel niet gewoon die mooie stoel, maar ùw mooie stoel die nergens anders staat.

De adviseurs van PMP Furniture kunnen u begeleiden naar de perfecte keuze voor uw onderneming. Of het nu een hotel, restaurant of strandtent is. Ervaring is er meer dan genoeg aanwezig.Schermafbeelding 2017-02-10 om 14.56.39

Uitgebreide collectie stoelen – tafels
Jaarlijks worden de nieuwste modellen geïntroduceerd op de belangrijkste nationale en internationale meubelbeurzen. Beursdata vindt u op de website van PMP. Dus wilt u het nieuwste van het nieuwste dan raden wij u zeker een bezoekje aan een van deze beurzen aan.

Inspiratie
Heeft u problemen uw inrichting zo te krijgen dat deze helemaal bij uw persoonlijke wensen aansluit, heeft u een idee dat onmogelijk lijkt te zijn of wilt u gewoon een inspirerend gesprek? Neem dan contact op met de adviseurs van PMP!

PMP Furniture
Pascalstraat 13
3335 LS Zwijndrecht
T +31 786132627
W www.pmpfurniture.nl
E sales@pmpfurniture.nl