Maak een onweerstaanbare eerste indruk

Het luxe designmerk Opaque & Sheer levert al jaren boxspringbedden en designledikanten aan haar partners in Nederland en Duitsland. Samen met Nederlands topontwerper Roderick Vos is een oogverblindende collectie ontworpen waarin comfort en tijdloos design op sublieme wijze met elkaar worden gecombineerd.

Nederlandse ontwerpen gooien de laatste jaren hoge ogen en worden nationaal en internationaal hoog gewaardeerd. De samenwerking tussen Opaque & Sheer en Roderick Vos is hier een uitstekend voorbeeld van. De ontwerpen vallen op, zijn stijlvol en voldoen aan alle comforteisen. Daar Opaque & Sheer staat voor kwaliteit van Nederlandse bodem wordt elk model met de grootst mogelijke zorg in eigen land geproduceerd.

Schermafbeelding 2014-03-26 om 15.32.38

Collectie
In een stijlvolle en comfortabele boxspring of designledikant van Opaque & Sheer voelt elke gast zich koning te rijk. Een gast wil zich namelijk geborgen, verwend en gewaardeerd voelen. Daarbij komt het naast vriendelijke service en een aansprekende sfeer voornamelijk aan op het meest belangrijke meubel in de hotelkamer: het bed.

Wanneer design en comfort bij u hoog in het vaandel staan zullen de bedden van Opaque & Sheer u aanspreken. Het prachtige design is uniek door onder andere het fraaie stikselwerk en de gepolijste aluminium designpoten. Uiteraard dragen ook de robuuste boxsprings, luxe gestoffeerde matrassen en het statige hoofdbord bij aan een sexy uitstraling.

Schermafbeelding 2014-03-26 om 15.31.27

Schermafbeelding 2014-03-26 om 15.31.38Eigenschappen
De Opaque & Sheer boxspringbedden en designledikanten hebben hun succes te danken aan een aantal belangrijke eigenschappen:

• Een Opaque & Sheer boxspringbed biedt heerlijk comfortabel en ondersteunend ligcomfort, waarbij drie lagen samen zorgen voor ultiem slaapplezier. Alle elementen zijn gegarandeerd van de beste kwaliteit, zodat u en uw gasten jarenlang blijven genieten van goed slaapcomfort.

• De Opaque & Sheer boxspringbedden kunnen in verschillende stofsoorten, kleuren, en afmetingen uitgevoerd worden, waardoor ze passen in elk interieur.
• Speciale wensen zoals een extra stevige matraskern of een extra breed hoofdbord behoren bij Opaque & Sheer allemaal tot de mogelijkheden.
• Alle boxsprings en designledikanten in de collectie zijn stijlvol, praktisch in gebruik, nagenoeg onderhoudsvrij en hebben een juiste instaphoogte.
• De boxspringsets en ledikanten bieden een optimale lichaamshouding en zijn uitstekend ventilerend en vochtregulerend.

Opaque & Sheer
Brinkweg 28
7491 ET Delden

T: +31 (0)74 376 67 80

E-mail
Bedroomdesign.nl