Ontmoet De Woonindustrie

Schermafbeelding 2016-06-09 om 10.45.09
De Woonindustrie in Nieuwegein is al 20 jaar hét B-to-B interieurcentrum van Nederland. Op ruim 30.000 m2 presenteren meer dan 100 interieurfabrikanten uit het midden- en hoge segment hun collecties en noviteiten. Een efficiënt inkoopkanaal waar u alles op interieurgebied onder één dak kunt vinden. De ideale locatie om inspiratie op te doen, te netwerken en kennis te delen met branchegenoten. Dé plek om u, rechtstreeks door de fabrikant, te laten adviseren en inspireren.

 

Eigentijds Platform

De Woonindustrie (dat u wellicht nog kent als Home Trade Center) heeft het afgelopen jaar een totaal nieuw uiterlijk gekregen. Een complete metamorfose naar een eigentijds platform voor, de naam zegt het al, De Woonindustrie.

 

Schermafbeelding 2016-06-09 om 10.45.53Beleef De Woonindustrie

Lopende door het vernieuwde pand maakt u kennis met steeds andere belevingswerelden. De Woonindustrie biedt een prachtige merkenselectie comfort-, lifestylemodern- en designmeubelen. Daarnaast zijn er gerenommeerde fabrikanten van verlichting, karpetten en verf evenals een platform met ontwerpen van jonge designers te vinden in De Woonindustrie.

 

Ontmoet de maker

De Woonindustrie biedt interieurfabrikanten een permanente expositieruimte. U heeft dus direct contact met de fabrikant zelf. Die kent als geen ander de mogelijkheden om het door u gekozen product te personaliseren. Hij kan u alles vertellen over de uitvoering, de levertijden en voorwaarden. Als vakbezoeker maakt u niet alleen direct afspraken met de fabrikant, maar koopt u ook rechtstreeks bij de fabrikant.

 

Schermafbeelding 2016-06-09 om 10.46.59Maandag Marketday

Elke maandag is de Woonindustrie open van 10:00 uur tot 17:00 uur. Deze maandagen noemen we “market days.” Tijdens deze marketdays kunnen vakbezoekers de exposanten ontmoeten, en rechtstreeks bij hen inkopen.

 

Schermafbeelding 2016-06-09 om 10.46.24Reuring

Het hele jaar door vinden in De Woonindustrie grote en kleine evenementen, workshops en lezingen plaats. De grote VAKbeurs vindt 2x per jaar plaats; in september en februari. De eerstkomende beurs is op zondag 11, t/m woensdag 14 september 2016. Tijdens de VAKbeurs ontmoeten exposanten, retailers, stylisten, interieurspecialisten, projectinrichters en binnenhuisarchitecten elkaar.

 

 

De Keet

Schermafbeelding 2016-06-10 om 10.46.16Nieuw in De Woonindustrie is lunchroom “De Keet.” Een plek waar u lekker even met een kop koffie, een broodje, taartje of wat warms kunt zitten. De Keet is gesitueerd op de 1e etage, direct bovenaan
de roltrappen. De Keet is geopend op maandagen en tijdens evenementen en beurzen.

 

Eigentijdse Communicatie

Bij een nieuwe look & feel horen vanzelfsprekend eigentijdse communicatiemiddelen. De Woonindustrie is actief op FaceBook en Pinterest. Uitgebreide informatie vindt u op onze totaal vernieuwde website. Hier leest u niet alleen het laatste nieuws over de deelnemende exposanten, beurzen, workshops en lezingen, maar vindt u ook inspirerende blogs met de laatste trends, kleurthema’s en andere tips en tricks op woongebied. Op onze website kunt u zich, op de homepage rechts onderin, tevens inschrijven voor onze nieuwsbrief.

Vind ons op www.dewoonindustrie.nl en op www.facebook.com/dewoonindustrieNL