Verbazingwekkende stroken en tegels van vinyl

Moduleo® is een divisie van de IVC Group, een wereldwijd toonaangevende fabrikant van vinylvloerbedekkingen. Moduleo® is gespecialiseerd in de productie van hoogwaardige, modulaire designvloeren voor residentiële en commerciële toepassingen.

De onderneming heeft in Avelgem (België) geïnvesteerd in een gloednieuwe ‘groene’ productiesite die op een milieuvriendelijke manier, met gepatenteerde technologie, een grote variëteit aan dessins, texturen, kleuren, formaten en afwerkingen kan produceren. De ontwerpen imiteren waarheidsgetrouw de fijne patronen en texturen van de natuur.

Schermafbeelding 2014-03-26 om 15.25.53

Moduleo® in het buitenland
Moduleo® beschikt vandaag de dag over verschillende vestigingen in het buitenland: vanuit Duitsland, Engeland, USA, Rusland en Polen worden de lokale markten bespeeld door afdelingen die de eigen markt door en door kennen. Het product Moduleo® is wereldwijd verkrijgbaar.

Een duidelijke trend
Moduleo® Design Floors ziet duidelijk een trend op de Europese markt waarbij overwegend wordt gekozen voor lichtgekleurde vloeren. Ook de vraag naar bredere planken en grotere tegels neemt toe. Deze duidelijke wijzigingen in de wensen van architecten zijn een gevolg van de overkoepelende trend om steeds meer voor open woonruimtes te kiezen. Moduleo® Design Floors is actief in heel Europa en de V.S. en biedt een uitgebreid gamma aan luxe vinylvoeren aan in verschillende kleuren en afwerkingen. Trends en wijzigingen in het aankoopgedrag van zowel consument als architect worden bij Moduleo® dan ook vroeg opgemerkt.

Schermafbeelding 2014-03-26 om 15.24.06‘European Chic’
Die trend is natuurlijk niet volledig nieuw en is al een tijdje aan de gang. Sinds kort lijkt de volledige Europese markt gewonnen voor de zogenaamde ‘European Chic’-stijl, zo constateert men bij Moduleo®. Er is een duidelijke verkooptoename te zien in de lichte tinten van de collectie: Classic Oak, Verdon Oak, Ethnic Wengé, Concrete, en Sicilian Slate. Deze frisse tinten creëren een heldere en moderne stijl die perfect past bij de trend naar transparante en open interieurs. Daarbij lopen de verschillende kamers en woonruimtes in elkaar over. De toenemende vraag naar bredere planken en grotere tegelmotieven sluit daar perfect bij aan. De bredere planken en tegels zorgen niet alleen voor een frisse en moderne look in een woning, ze laten een kleine ruimte ook groter lijken.

 

 

 

Groot, groter, grootst
De Moduleo® designafdeling bevindt zich in het IVChoofdkwartier in Avelgem. Een team van toegewijde jonge ontwerpers creëert er alle Schermafbeelding 2014-03-26 om 15.24.16Moduleo®-producten. Ze gaan steeds op zoek naar de nieuwste trends en verwerken deze in het uitgebreide en milieuvriendelijk geproduceerde gamma.

De Select Plank (163 x 988mm) en de Transform Plank (196 x 1320mm) sluiten perfect aan bij de trend naar grotere en bredere planken. Bij Moduleo® Design Floors denkt men echter een stap verder. Daarom werd recent – met groot succes – de XL Plank voorgesteld. Deze is verkrijgbaar in 16 kleuren, zowel in de Transform Dryback (te verlijmen versie en 1494 x 241 mm) als Transform Click (1498 x 246 mm) collecties, en belooft nu al een verkooptopper te worden.

Alle dessins van Moduleo® Design Floors zijn beschikbaar in een te verlijmen versie (dryback) en een Clickversie en zijn gemakkelijk te installeren. Het eindresultaat is niet te onderscheiden van een traditioneel geplaatste vloer. Ze zijn waterafstotend, makkelijk te reinigen en kunnen probleemloos gecombineerd worden met vloerverwarming.

Moduleo Design Floors
Nijverheidslaan 29
B-8580 Avelgem (België)

T +32 (0)56 65 32 11

E-mail
Moduleo.nl