Light & Living

Light & Living: een actuele collectie voor verschillende smaken

Wanneer het gaat om sfeer en horeca, denken we al gauw aan een diner bij kaarslicht. Maar voor een goede en werkbare sfeer is alleen kaarslicht niet genoeg. Andere sfeerverlichting bepaalt ook het gevoel en de uitstraling van uw gelegenheid.

Schermafbeelding 2015-01-13 om 14.29.51

Voor verschillende smaken een actuele collectie: dat is Light & Living. Op het gebied van woonaccessoires en decoratieve verlichting biedt dit groothandelsconcept een uitgebreide collectie voor een scherpe prijs. Van romantisch tot stoer, van klassiek tot trendy, keus genoeg. Over smaak valt niet te twisten, en daar doet Light & Living niets aan af. Wij vertegenwoordigen niet een bepaalde stijl of uitstraling, maar een betaalbaar en actueel product waarbij u waar voor uw geld krijgt. In de showrooms in Noordwijk en Belfeld kunt u zich laten inspireren en voorlichten over de vele mogelijkheden. In de verschillende ‘kamers’ krijgt u een beeld van de diepte van de collectie. U zult ongetwijfeld met bruikbare ideeën weer naar huis gaan!

Light en Living is een merk van Lightmakers, het Noordwijkse bedrijf dat al bijna veertig jaar lampenkappen ontwerpt en produceert. Door de grote aantallen in China te produceren, kunnen we een scherpe prijs bieden. Maatwerk en kleine aantallen produceert Lightmakers in het atelier in Noordwijk. Lampenkappen met fotoprints, teksten en logo’s of in een stof die past bij uw inrichting: de mogelijkheden zijn eindeloos. Op die manier hebben we al veel horecagelegenheden geholpen aan unieke verlichting op thema, kleur of huisstijl.

Light & Living:Schermafbeelding 2015-01-13 om 14.32.38
– heeft een actuele en brede collectie
– biedt een scherpe prijs
– biedt maatwerk in lampenkappen
– heeft grote showrooms waar we u graag ontvangen

 

Light & Living
A World of Inspiration
‘s Gravendijckseweg 8
2201 CZ Noordwijk

T +31 (0)71 361 5576

E-mail
Light-living.nl