Snel schakelen met maatwerk

Keijser & Co

Het was de bedoeling dat Aard Keijser, na 20 werkzame jaren binnen het familiebedrijf Novioforum, dit bedrijf van zijn vader zou gaan overnemen. Maar het ondernemersbloed kruipt nu eenmaal waar het niet gaan kan en begin 2005 besloot Aard, samen met partner Lonneke van der Weyden, om voor zichzelf te beginnen.

Aard bracht zijn twee decennia lange ervaring in de groothandel van lifestyle en klassiek mee en Lonneke deed na haar opleiding TMO, een grote styling-ervaring op bij o.a. het Engelse stoffenhuis ROMO.

Deze twee ogenschijnlijk verschillende ‘aanvliegroutes’ op het gebied van styling, bleek een gouden combinatie die elkaar de jaren daarop bleven versterken onder de firmanaam Keijser&Co. Het leveren van maatwerk werd hun missie en zou uitgroeien tot hun handelsmerk.

Groei
Begin 2005 betrok Keijser&Co een bescheiden showroom in het ETC expo in Culemborg, maar al snel bleek deze te klein. De daarop volgende showrooms hadden een oplopend aantal vierkante meters en voorlopig eindpunt is de huidige 800 m2 showroom in Culemborg.

Schermafbeelding 2014-03-26 om 14.34.05

Ook het personeelsbestand groeide mee. De dames Sandra, Linda en Wilfrie bemannen het kantoor, terwijl het verkoopteam, bestaande uit Lindsey, Floor, Esther en Kiki, iedere maandag en vrijdag en na afspraak te vinden zijn in de showroom in het ETC. Stephan en Harold houden zich bezig met opslag, planning en transport van de meubelen. Esther is verantwoordelijk voor de nieuwsbrieven, advertenties in consumentenbladen en de website.

Snelle levering
Keijser&Co staat voor: stijlvol wonen door middel van eigentijdse meubelen, ongeacht of dit nu klassiek of modern is. Of het nu banken, zitmeubelen, tafels, stoelen, lampen of een andere meubelvorm betreft: Keijser&Co staat garant voor een snelle levering. Om die snelle levering verder te optimaliseren ontstond het ‘zusje’ van Keijser&Co: NOOS. De afkorting staat voor Never Out Of Stock, kortom, altijd uit voorraad leverbaar. Met NOOS bewijst Keijser&Co dat zij een neus heeft voor de behoefte van een klant aan snelle levering.

Inspraak door maatwerk
Een klant wil zich onderscheiden. Wil inspraak in de definitieve restyling van zijn ruimte. Die inspraak kan Keijser&Co geven door het kunnen leveren van maatwerk in de meest uiteenlopende facetten. Maatwerk was vanaf het begin in 2005 al het toverwoord en dat zal het altijd zijn. Is het model fauteuil qua uitstraling naar wens, maar had de klant toch liever een tweezitter met dezelfde uitstraling als dat fauteuil? Geen punt! Is die hoekbank net iets te groot of te klein voor de ruimte waar hij gepland is? Bij Keijser&Co zorgen ze dat het betreffende meubel exact op maat gemaakt wordt. Ook de slaapkamer kan ingericht worden in Keijser&Co stijl. De collectie bestaat uit linnenkasten, commodes en luxe bedachterwanden. Deze bedachterwanden zijn in eiken uitgevoerd, zodat ze ook in hotelkamers prima toegepast kunnen worden. Om al dit moois te kunnen realiseren, werken wij uitsluitend samen met kwalitatief hoogwaardige productiebedrijven die dat maatwerk flexibel en snel kunnen leveren.

Schermafbeelding 2014-03-26 om 14.34.49

Maatwerk en nog eens maatwerk Niet alleen maatwerk op afmeting maar ook op aankleding. Wat dat laatste betreft kan Keijser&Co u een veelheid aan stoffen tonen, uit onze eigen stoffen collectie, zodat u altijd de stof en uitvoering vindt die u in uw hoofd had, of waardoor u zich laat inspireren. En omdat wij uitsluitend in zee gaan met kwalitatief hoogwaardige toeleveranciers, vindt u de producten van gerenommeerde stoffenhuizen zoals Aristide, Romo en Chivasso in onze collectie. Ook brandvertragende stoffen zoals Trevira cs kunnen toegepast worden.

Het maatwerk binnen Keijser&Co strekt zich uit tot in alle facetten van het meubel. Dus ook voor wat betreft de afwerking heeft u een ruime keuze zoals gebeitst eiken, kasten in kalkverf, hoogglans gepolitoerd, etc. Om ook in de afwerkingssfeer een ruime keuze te kunnen garanderen, is het mogelijk om buiten het al rijkgeschakeerde Keijser&Co kleurenpalet een kleur te kiezen van een andere verfleverancier zoals ‘n Painting of the past of Farrow & Ball. En om de keuzemogelijkheden helemaal tot het maximum op te rekken, kunt u tevens een keuze maken uit de NCS- of Ral kleurwaaier.

Om lang plezier van uw aankoop te hebben, zit standaard bij het geleverde de productinformatie en onderhoudstips.

Schermafbeelding 2014-03-26 om 14.36.02Diversiteit in klantenbestand
Het Keijser&Co adagium: maatwerk maakt alles mogelijk, leverde Aard en Lonneke een lange reeks van toonaangevende en uiteenlopende klanten op. Of het nu het restylen betreft van een hotelbar, aankomsthal, skybox, restaurant, wijnbar, kantoor, een particuliere villa, tot aan een tuinkamer aan toe: door grote ervaring in de levering van maatwerk is eigenlijk iedere opdracht op ieder formaat door Keijser&Co naar wens uit te voeren. Onze lange lijst van tevreden opdrachtgevers is daarvan het bewijs.

 

 

Maar er is nog iets…
Iedere succesvolle onderneming, zoals Keijser&Co, draait niet alleen op vakmanschap, ervaring en een uniek product zoals maatvoering. Het is tevens de gedrevenheid, de passie en de wil om tot het uiterste te gaan, dat Keijser&Co tot een snel groeiend en crisisbestendig bedrijf heeft doen uitgroeien. Daarbij komt ook nog de kunst van het snelle schakelen en het flexibel mee kunnen denken met de klant. Hoewel meedenken? Keijser&Co daalt liever af in de gedachtengangen van de opdrachtgever. Fijnmazig de ideeën volgend, om daarop even fijnmazig in te kunnen spelen met een goed advies of inspirerende alternatieven. En er kan geen hotel, lobby of restaurant na een restyling heropend worden of de mensen van Keijser&Co gaan er kijken. Zelfs in vakantietijd wordt er, door nieuwsgierigheid gedreven, minimaal één hotel bezocht waardoor Aard en Lonneke zich op hun beurt weer laten inspireren. Wat hebben ze met de lobby gedaan? Hoe is de hotelbar ingericht? Waarom hebben ze gekozen zoals ze gekozen hebben? Dankzij deze grote vakgerelateerde nieuwsgierigheid houdt Keijser&Co constant de vinger aan de pols van een even constant in beweging zijnde markt.

Schermafbeelding 2014-03-26 om 14.33.22

Eigenlijk is Keijser&Co de uitkomst van een hele simpele optelsom: jarenlange vakkennis + grote betrokkenheid met de klant + een groot enthousiasme voor het vak + de macht van maatwerk = Keijser&Co, al jaren een slijtvaste en dus betrouwbare partner.

Keijser & Co
Kerkenbos 11-11
6546 BC Nijmegen

T: +31 (0)24 351 06 33
E-mail
Keijserenco.nl