Sinds twee jaar een eigen showroom

Sinds mei 2011 heeft Interiors DMF BV, na bijna vijftien jaar op de beurs te hebben gestaan, de grote stap gezet naar een unieke presentatie. Een droom kwam uit toen de huidige locatie op de markt kwam. Een prachtig groot monumentaal pand midden in een historisch gedeelte van Zeist met eigen parkeerplaatsen. Genoeg sfeer om het merk nog beter te presenteren.

Schermafbeelding 2014-03-26 om 14.18.22Een groot voordeel is dat de showroom nu van dinsdag tot en met zaterdag is geopend en klanten de gehele week terecht kunnen om zo de totaalprojecten met de particulieren uit te werken. De winkeliers sturen de particulieren door via de verwijskaart of komen zelf mee om zo de gehele collectie te kunnen zien. De sfeer van Interiors DMF kan nu op elk gewenst moment worden gedeeld met de klanten. Om er zeker van te zijn dat uw klant of uzelf goed wordt bediend, wordt u verzocht om een afspraak te maken.

Interiors DMF staat voor De Mélanie Fabriek. Stoer, sober en chique. Een motto waar al jaren aan vast wordt gehouden. Opvallend is de stoere vormgeving van de collectie, gecombineerd met sobere kleuren en een touch van chique in de stoffen. De kunst is de combinatie. Bijvoorbeeld door ton sur ton kleuren en verschillende materialen te gebruiken. De combinatie fluweel, satijn en linnen wordt veelal gepresenteerd. Felle kleuren zie je niet in de presentatie, maar als de klant die graag wenst, dan kan dat natuurlijk ook.

Mélanie Bosch (dochter) en Louise Bartelds (moeder) runnen samen dit mooie merk. Het ontwerpen en de productie vinden geheel in eigen beheer plaats. De productie vindt uitsluitend Schermafbeelding 2014-03-26 om 14.18.50plaats in Nederland. Zo worden de lijnen kort gehouden waardoor er snel geschakeld kan worden en ook veelal specifieke wensen kunnen worden gerealiseerd. Een prachtig verfijnd product van grote kwaliteit waar men jarenlang plezier aan kan beleven.

In de showroom wordt de gehele collectie gepresenteerd in mooie luxe stoffen in de verschillende sfeerkamers. Van Velvet banken tot linnen en veel kunstleders toegepast op de dining collecties. De stoffen- c.q. architectenkamer is rijkelijk gevuld met een groot scala aan stoffenboeken. De merken als Zinc, Chivasso, Puylaerts, Aristide, Eric Kusters, Elitis en Designers Guild zijn voorbeelden van stoffen waarmee gewerkt kan worden.

Uiteraard kunnen alle stoffen ook worden ingestuurd zodat hiermee gestoffeerd kan worden. Naast de gestoffeerde collectie vervaardigt Interiors DMF ook tafels. Of het nu stoere eiken kloostertafels zijn, loungetafels voor de bank of hoogglans bloktafels, alles is mogelijk. Maatwerk is de specialiteit en daarom is La Table by Interiors DMF een groot succes. De kleuren zijn ook zeer divers, van blank eiken met een matte finish tot hoogglans wit.

De projectmarkt groeit enorm en dat is ook zichtbaar bij Interiors DMF. Onlangs zijn vele golfclubs, hotels en restaurants voorzien van de collectie. Specifieke eisen zijn altijd bespreekbaar. Aangezien alles in eigen beheer wordt geproduceerd zitten er ook geen kanalen meer tussen. Dat maakt het voor de projectmarkt uiterst interessant om bij Interiors DMF te komen. Tevens worden er grote projecten in het buitenland door Interiors DMF gerealiseerd. Onlangs zijn er nog twee prachtige landhuizen in Cannes en Ramatuelle voorzien van de collectie.

Schermafbeelding 2014-03-26 om 14.21.51

Door de toenemende vraag in de projectmarkt is Custom Made Sleeping BV enkele jaren geleden ontstaan. In eigen beheer worden alle soorten bedden vervaardigd, voorzien van 100% natuurlijke materialen (wol, katoen, paardenhaar) tot koudschuim bedden. Basis van een boxspring, matras en topper. Uiteraard met een luxe pocketvering. Mocht de klant een eenvoudig bed willen, kan Interiors DMF dat uiteraard ook fabriceren. De bijpassende bedhoofdborden en bedvoetenbank worden op basis van de standaard collectie of naar wens gemaakt. Elke maatvoering is mogelijk. In de stofkeuze is de klant vrij. De matrassen en boxen worden geheel gestoffeerd, veelal in de stof van het bedhoofdbord.

Aangezien de collectie nog steeds groeiende is, kunt u altijd weer nieuwe modellen verwachten. Via de Facebookpagina van Interiors DMF worden de volgers op de hoogte gehouden van Schermafbeelding 2014-03-26 om 14.20.29alle ontwikkelingen. Op de splinternieuwe website Interiorsdmf.nl kunnen de klanten een inlogcode aanvragen. Hiermee kunnen alle hoge resolutiefoto’s van de gehele collectie worden gedownload. Dat is handig voor 3D-presentaties of moodboards. Het is altijd fijn om ook sfeerfoto’s te hebben. Dat geeft een beter beeld voor de klanten.

Wilt u Interiors DMF bezoeken? Het adres is Lageweg 35 te Zeist, geopend van dinsdag tot en met zaterdag. Op de website staat een routebeschrijving naar de private parking.

Interiors DMF
Lageweg 35
3703 CA ZEIST

T: +31 (0)30 691 98 22

E-mail
Interiorsdmf.nl