Interiora: Different in style

Het team van Interiora gaat altijd voor het beste resultaat en een tevreden klant. Daarom hebben wij de productie uitsluitend in eigen beheer. Ook de logistiek en de realisatie heeft Interiora zelf in handen. Zo kunnen wij u garanderen: compleet geregeld, uniek gemaakt!

Van wens naar ontwerp
Bij Interiora staan uw wensen centraal. De inrichting van uw kantoor of showroom moet tenslotte naadloos aansluiten bij uw onderneming. Daarom luisteren onze stylistes altijd eerst naar uw ideeën voordat zij aan de slag gaan met een creatief & uniek ontwerp. Met behulp van een moodboard en sfeerbeelden tot een 3D visualisatie wordt het ontwerp aan u gepresenteerd. Wij bieden daarnaast ook de mogelijkheid een complete proefwoning in te richten. Met een proefopstelling in één van onze modelwoningen kunt u als opdrachtgever zien of het uitgedachte concept aan de verwachtingen voldoet. Een proefopstelling kan zowel in onze showroom van 1500 m2 als op locatie worden gecreëerd.

Schermafbeelding 2017-02-14 om 11.07.37

Ontwerp
De keuze uit legio kleurstalen, proefitems en stoffen zorgen voor de juiste sfeer. Zo kunnen onze stylistes u onder andere advies geven over de perfecte kleurencombinaties, de juiste lichtval en effectief ruimtegebruik. Bij het maken van de juiste keuze kijken onze stylistes altijd naar de ligging van het project. Een woning aan de bosrand vraagt tenslotte om een ander interieur dan een strandhotel. Bij ieder ontwerp is het doel om het thuisgevoel te creëeren waar u enthousiast van wordt.

Collectie
De collectie van Interiora is innovatief en vernieuwend. De ‘in-house’ productontwikkeling is de bron van een niet aflatende stroom aan nieuwe modellen en biedt de mogelijkheid eindeloos te combineren met verschillende producten. Van meubels tot verlichting en van keuken tot stoffering. Bij Interiora kunt u werkelijk overal voor terecht op het gebied van de inrichting van uw hotel, restaurant, kantoor of showroom. Van een hoogwaardig hip en trendy concept tot een klassiek interieurs, Interiora kan het u bieden. Blijvend op zoek gaan naar de nieuwste trends en op basis daarvan een tot in detail uitgedacht interieur samenstellen is de uitdaging die Interiora elke keer weer opnieuw aangaat met de mooiste resultaten tot gevolg. Echter een mooi interieur bestaat niet alleen uit een combinatie van aantrekkelijke meubels en accessoires. Belangrijker nog is dat je met de juiste middelen een omgeving creëert waarin iedereen zich goed voelt.

Maatwerk
Interiora levert maatwerk voor de meest uiteenlopende projecten. Van restaurant tot hotel, van kantoor tot showroom. De portefeuille van geleverde projecten is breed en kent geen grenzen.

Schermafbeelding 2017-02-14 om 11.10.38Inhuizen & montage
Ook het plaatsen en monteren van materialen doet Interiora uitsluitend met eigen mensen. U kunt dus rekenen op heldere communicatie en een duidelijke planning tijdens de werkzaamheden. Gedurende het proces is de projectleider het aanspreekpunt voor al uw vragen. Zo weet u precies waar u aan toe bent en wordt niets aan het toeval overgelaten.

Interiora, “compleet geregeld, uniek gemaakt’’ staat daarom garant voor:

  • een uniek ontwerp
  • maatwerk
  • kwalitatief hoogwaardige en duurzame producten uit eigen productie
  • materiaalkeuze uitsluitend geselecteerd op projectkwaliteit
  • een vlekkeloos verloop van uw project van start tot afronding
  • een persoonlijke benadering en een unieke aanpak
  • ervaren mensen die weten wat nodig om is om een project naar volle tevredenheid van de klant af te ronden
  • vakmensen die u de uitvoering en montage van uw project te plekke met een gerust hart kunt toevertrouwen

Interiora
Batterijenweg 13c
4041 DA Kesteren
T (+31)(0)488 488 848
F (+31)(0)488 488 859
E info@interiora.nl
W www.interiora.nl