Inspiratie, sfeer en beleving

In haar nieuwe showroom met ruime sfeerkamers presenteert Couronne grote decoraties. Vazen met bloemen, decoratieve takken, natuurlijke sculpturen en stijlvolle potten vormen inspirerende combinaties voor de juiste aankleding van evenementen, hotels, restaurants, conferentie-locaties etc.

2013-01-02 15.46.51 copy

Sinds 2009 is Couronne gevestigd op het Flora Trade Parc te Venlo. De cash-and-carry is sinds een half jaar uitgebreid met een 1000 m2 grote showroom.

Verrassende presentaties
Ondernemer Marc Janssen merkt dat de inkoper niet alleen op zoek is naar aanbod op artikelniveau, maar ook naar inspiratie, sfeer en beleving. In de showroom met sfeerkamers wordt hieraan ruim gehoor gegeven. Door producten met elkaar te combineren in verrassende presentaties, wordt voor de inkoper in een oogopslag zichtbaar wat de mogelijkheden zijn. De klant kan hierdoor gemakkelijk en overzichtelijk keuzes maken uit de artikelen die aan zijn smaak en wensen voldoen. Klanten kunnen de showroom de hele week vrijblijvend bezoeken.

Sfeervolle aankleding horeca
Couronne richt zich niet alleen op woonwinkeliers en bloemisten, maar ook op decorateurs, stylisten en interieurinrichters. Voor bedrijven die voor eigen presentatie en profilering gebruik maken van grote decoratie-objecten – denk aan bloemstukken in vazen, potten, decoratieve houten sculpturen en takken – kan Couronne ook veel betekenen. Voor ‘grootgebruikers’ zoals hotels, conferentie- locaties, restaurants etc. zorgen de objecten en decoratie-combinaties van Couronne voor een sfeervolle aankleding en een nadrukkelijke eigen stijl.

Landelijk of modern
Omdat Couronne een uitgebreide keuze biedt aan zijden bloemen en planten, potten, vazen, manden, brocante kasten en banken, maar ook aan natuurlijke decoraties zoals takken en vruchten, zijn talloze combinaties mogelijk in zowel landelijke als moderne stijl.

Harmonie door kleur
Couronne is sterk in het verkopen van sfeer. Dit is onder meer mogelijk door de ‘eigen kleuren’. Veel producten zijn gemaakt van natuurlijke materialen die in eigen kleuren geverfd worden. Hierdoor ontstaan objecten in unieke tinten, die in eerste instantie uitsluitend bij de groothandel te vinden zijn. Bij de inkoop van zijden bloemen wordt hiermee rekening gehouden, zodat een mooie harmonie ontstaat tussen alle producten. Op verzoek van de klant kunnen natuurlijke producten op kleur worden gemaakt.

Thema’s
Thematisch kan Couronne veel betekenen door het leveren van wanden en zuilen in betonlook en ijzeren tafels met bladen in elke gewenste kleur en maat.

COURONNE
Floralaan 15
5928 RD VENLO

T: +31 (0)77 396 77 73
E-mail
Website