Elk seizoen een nieuwe themacollectie

Riverdale, het merk dat bekend is van de woonaccessoires die altijd ‘fashionable’ zijn, biedt juist die artikelen die een interieur steeds weer een andere uitstraling geven. En of dit nou het interieur van een woonhuis, hotelkamer, restaurant, wachtkamer of recreatieruimte is, met Riverdale creëer je altijd een prettige en gezellige sfeer. Warm en behaaglijk in de winter, fris en luchtig in de zomer.

Lotte DG 07- 4

Bijzonder aan Riverdale is dat er ieder half jaar een nieuwe collectie van zo’n 350 producten wordt toegevoegd aan de basiscollectie van zo’n 1200 producten. Trends worden op de voet gevolgd en elk seizoen wordt er een nieuwe themacollectie geïntroduceerd. Hierdoor kan de aankleding van een ruimte eenvoudig met het modebeeld en de seizoenen mee veranderen.

De stijl van Riverdale zou je kunnen omschrijven als eigentijds romantisch. Iedereen kan altijd wel wat van zijn of haar smaak vinden in de collectie. Ideaal dus om een restaurant sfeervol mee aan te kleden of een zorginstelling gezellig te maken en minder institutioneel te laten zijn. Eigenlijk zou je kunnen zeggen dat je met de artikelen van Riverdale de puntjes op de i zet.

Nieuwsgierig?
Nieuwsgierig geworden wat Riverdale voor uw bedrijf zou kunnen betekenen? Advies nodig? Praten over een samenwerking? Neem dan snel contact op.

RIVERDALE
Donau 92
2491 BC DEN HAAG

T: +31 (0)70 317 71 00
F: +31 (0)70 320 51 38
E-mail
Website