DTP-import: unieke meubelen door hergebruiken oude producten

Wij zijn de exclusieve distributeur van de meubelcollecties van onder andere d-Bodhi. Het idee achter onze collecties is recycling; van oud hout nieuwe, doorleefde kwaliteitsmeubels maken. Naast oud hout hergebruiken we steeds meer oude producten. Als resultaat ontstaan er vele unieke meubelen.

Schermafbeelding 2017-02-02 om 08.31.59

Onze collecties zijn veelzijdig en onderling goed met elkaar te combineren. Gezien onze eigen productiefaciliteiten leveren wij alleen kwalitatief hoogstaande producten en behoort maatwerk ook tot de mogelijkheden. Veel collecties zijn uit voorraad leverbaar.

Nieuw bij dtp-import is het lifestyle merk Must Living. Laat je interieur tot leven komen met MUST Living. Een heerlijke collectie van leuke en authentieke woonspullen met altijd een vleugje ‘feel good’. Een MUST in elk interieur! In onze showroom in De Woonindustrie in Nieuwegein ben je op afspraak van harte welkom. Alle collecties zijn in onze showroom te bekijken. Wij bieden onze dealers de mogelijkheid om via dtp.asia rechtstreeks containers af te nemen.

In onze showroom vertellen wij je graag alles over de verschillende mogelijkheden.

 

Showroom dtp-import
De Woonindustrie
Stand A207 en A213
Symfonielaan 1
3438 EW Nieuwegein
www.dtp-import.nl