De Horeca Fabriek

Specialisatie in horeca

De Horeca Fabriek is een ontwerp- en designbureau dat is gespecialiseerd in horecaverbouwingen, conceptontwikkeling, metamorfoses, interieurontwerpen en totaalrealisaties. De Horeca Fabriek legt zich toe op het inrichten, stylen van horecagerelateerde bedrijven, en op het conceptmatig meedenken.

Ieder horeca-interieur heeft een aparte benadering nodig. Om die reden richt De Horeca Fabriek zich puur en alleen op de horecabranche, omdat zij gelooft dat deze focus noodzakelijk is. Om een horeca-exploitatie in te richten is kennis een vereiste.
Het team bestaat uit ontwerpers, stylisten, product- en communicatieontwerpers, grafische ontwerpers en horeca-adviseurs. Een goed doordacht horeca-interieur geeft het juiste karakter van een horecaonderneming aan. Geen trendvolger, maar concepten die de trend zetten. Horecaondernemers ontvangen hun gasten graag in een ambiance die past bij het karakter van hun bedrijf. Deze moet zorgen voor de juiste sfeer in het café, restaurant of hotel. In nauwe samenspraak met de klanten creëert De Horeca Fabriek een ontwerp dat pasklaar is en aan alle wensen voldoet.
Het succes van een horecaonderneming wordt grotendeels bepaald door het concept. Het grote aanbod van de huidige horecamarkt en de veeleisende, kritische consument maken een duidelijke uitstraling en identiteit noodzakelijk. Door de jarenlange ervaring in het ontwerpen van unieke projecten, is het bedrijf in staat om ook voor u een uniek en vooral succesvol horecaconcept te ontwikkelen.

IMG_2153

Wat kan De Horeca Fabriek voor u betekenen?
De Horeca Fabriek kent vele mogelijkheden. De twee meest besproken zijn restyling van uw huidige interieur of conceptontwikkeling voor een nieuw in te richten horecabedrijf.

Restyling
De afgelopen jaren heeft De Horeca Fabriek heel veel restyling mogen uitvoeren. Daarbij wordt gekeken naar uw huidige interieur, concept, doelgroep en vervolgens wordt er een pasklaar ‘Restylingsplan’ voor u gemaakt. Hierin staat precies wat er volgens De Horeca Fabriek binnen uw bedrijf veranderd zou moeten worden.

Conceptontwikkeling nieuwe inrichting
De Horeca Fabriek maakt aan de hand van uw wensen een pasklaar concept. Een op maat gemaakt conceptplan wordt onderverdeeld in vijf categorieën. Deze vijf categorieën worden dan verwerkt in een pasklaar ‘conceptplan’:

1: Conceptontwerp. In een conceptontwerp wordt het totale concept beschreven zodat u een goed beeld krijgt hoe uw concept er uiteindelijk uit komt te zien. Naast een tekstuele beschrijving maakt De Horeca Fabriek ook een plattegrond (op schaal) waarin de routing en een moodboard worden meegenomen om de juiste sfeer aan te geven.
2. 3D impressie. Het conceptontwerp wordt verder uitgewerkt tot een uitgebreide 3D-impressie. Zo heeft u een nog beter beeld van het uiteindelijke horecaconcept.
3. Corporate identity (huisstijl). Aan de hand van het conceptontwerp gaat De Horeca Fabriek aan de slag met uw logo (huisstijl). Er worden meerdere voorbeelden gemaakt, zodat u de juiste stijl voor uw concept kunt uitkiezen. Tevens ontwerpt De Horeca Fabriek de menukaarten, de visitekaartjes en uw website. Daarnaast kijkt het bedrijf ook samen met u naar de uiteindelijke marketingstrategie om uw concept/bedrijf zo goed mogelijk te presenteren naar de buitenwereld.
4. Technische meubeltekeningen. Indien er vaste meubels (barmeubelen, wandkasten et cetera) gemaakt moeten worden, dan maakt De Horeca Fabriek voor u de technische tekeningen. Uw leveranciers (brouwerijen, aannemers et cetera) weten dan precies waar wat moet komen en hoe de meubels gebouwd zouden moeten worden.
5. Meubel- en lichtplan. U krijgt een duidelijk overzicht van uw basisverlichting en sfeerverlichting. Goede verlichting is van groot belang voor het succes van uw concept. Dit geldt uiteraard ook voor uw meubels (tafels en stoelen).

De Horeca FabriekIMG_2175
Horeca Design & Interieur
Saturnusstraat 60, unit 67
2516 AH Den Haag

T: +31 (0)70 888 05 05

E-mail
DeHorecaFabriek.nl