Collectione: eyecatchers voor ieder project

De collectie verlichting, kleinmeubelen en woonaccessoires van Collectione sluit perfect aan bij ieder interieur. Van landelijk chic tot trendy en stoer Scandinavisch design: alle stijlen zijn vertegenwoordigd in de showroom in Hillegom.

Projecten
Behalve als leverancier in de woonbranche is Collectione ook de ideale partner voor projectinrichtingen, zoals vakantieparken en horecagelegenheden. Van een hippe loungebar met oosterse lampen, trendy espressobar met een industriële look, een gezellig restaurant met moderne kroonluchters, een hotel lobby met een indrukwekkende vloerlamp als eyecatcher tot een sterren restaurant. Voorbeelden ten overvloede waar Collectione haar medewerking al aan heeft verleend. Of het nu alleen om een hanglamp, een sidetable, een ornament aan de muur of een enorme vloerlamp als eyecatcher gaat. Voor iedere onderneming heeft Collectione wel iets in haar collectie om de gehele ambiance tot een succes te maken. Soms zijn het slechts de kleine interieuraccenten die het plaatje compleet maken.

Snelle levering
Collectione beschikt over een 6000 vierkante meter groot magazijn en is dus voorraad houdend waardoor snelle levering gegarandeerd is. Tevens heeft Collectione de productiefaciliteiten in eigen beheer en kunnen eventuele wensen met betrekking tot het creëren van een private label of maatwerk met de klant worden besproken.Schermafbeelding 2017-02-14 om 10.11.44

Geen minimale afname
Collectione hanteert geen minimale afname in het aantal stuks of het orderbedrag voor haar klanten. “Wij verkopen met net zoveel enthousiasme 1 hanglamp voor een klein project als 10 of meerdere voor een groter project”, aldus Mark Zijlstra,eigenaar van Collectione luxury lifestyle.

Drop-shipment
Ook kunt u vanaf 2017 gebruikmaken van ons drop-shipment systeem waardoor de verzendkosten tot een minimum worden beperkt. Dit bespaart naast dubbele verzendkosten voor de wederverkoper ook enorm veel tijd voor onze klanten. Collectione denkt graag mee met de ondernemer en staat open voor ideeën om ook uw onderneming te mogen verlichten. Uiteraard bestaat er ook de mogelijkheid om diverse items door uzelf of door een stylist op zicht mee te nemen om op locatie de juiste keuze te kunnen maken.

Showroom
Wij nodigen u graag uit voor een bezoek aan onze showroom van maandag tot en met vrijdag van 08.00 – 17.00 uur of vraag op www.collectione.nl alvast een log-in-code aan om inzicht te krijgen in onze collecties en de zeer scherpe prijs-kwaliteitverhouding van ons bedrijf.

Schermafbeelding 2017-02-14 om 09.50.05


Collectione
Satellietbaan 5
2181 MG Hillego
T 0252 – 34 91 63
E info@collectione.nl
W www.collectione.nl