Carpe Diem Beds of Sweden

Good Days Start At Night

There is only one thing that people have in common that is good for them; A good night’s sleep.

Het is een prachtige ochtend; de gouden ochtendzon glinstert op de zee….Maar je wordt wakker na een vermoeiende nacht op een ongemakkelijk bed. Hebt u het gevoel de nacht u nieuwe energie heeft gegeven en dat u klaar bent voor een nieuwe dag? Waarschijnlijk niet…

Na veel slapeloze nachten hebben we besloten een bed van wereldklasse te ontwikkelen. Een bed dat zo flexible is, dat het zichzelf kan corrigeren bij zelfs de minste beweging. Een hoogwaardig bed met de focus op ontwerp en vakmanschap. Daarom zijn we in 1995 met onze droomfabriek in Lysekil gestart.

Sindsdien hebben we bedden gecreëerd die zorgen voor aangename dagen. Het geheim achter een goede nachtrust en prettige dagen zit verborgen in het exclusieve ontwerp van het bed. Daar vind je de gepatenteerde contructiedetails die onze bedden zo comfortabel maken. Sinds we begonnen zijn we onze producten. De materialen en de technieken blijven ontwikkelen, zodat de matras uw lichaam en bewegingen volgt en u de steun geeft die u lichamelijk en geestelijk uitgerust ontwaakt.

Natuurlijk weten we dat een bed niet voldoende is om de zon elke dag te laten schijnen, maar een goede nachtrust zorgt er wel voor dat u uitgerust wakker wordt en klaar bent voor een prachtige nieuwe dag.

 

Contour Pocket System;

Een unieke uitvinding voor unieke mensen. Het Contour Pocket System van Carpe Diem Beds is het resultaat van jarenlange ervaring en research en een passie voor het ontwikkelen van het comfort en de drukontlastende eigenschappen van bedden. Alles met één doel: dat u uitgerust wakker wordt, lichamelijk en geestelijk, klaar voor een nieuwe dag en met een glimlach op het gezicht.

In ons veersysteem hebben wij de pocketveertechniek verfijnd door uit te gaan van het principe van een systeem met individuele vering, zonder concessies aan kwaliteit of betrouwbaarheid. Uit alle tests blijkt dat het contour pocket system van Carpe Diem Beds door deze nieuwe techniek een langere levensduur en een grotere duurzaamheid heeft. Het vulmateriaal dat gewoonlijk op het veersysteem wordt gelegd, hebben wij in ons gepatenteerde veersysteem geïntegreerd, in elke veer. Zo wordt het individuele verende effect op het lichaam behouden wat tot onze grote vreugde een aanzienlijk verschil maakt. Het contour pocket System van CDB is ontwikkelt met het oog op uw welbevinden, elke dag weer.

 

Echt handwerk;

Uw slaap is in grote mate bepalend voor hoe u zich overdag voelt. Een goede nachtrust zorgt dat uw lichaam zich kan herstellen en alle stadia van de slaapcyclus zijn nodig om fit en uitgerust wakker te worden. De diepe slaap vitaliseert het lichaam en in de droomfase kunnen de hersenen zich herstellen. Verder moet het bed de druk ontlasten zodat storingen in de bloedcirculatie worden voorkomen. Daarom is uw bed van het grootste belang. Onze deskundige specialisten weten dat maar al te goed. Zij letten op elk detail en na elke montagemoment wordt het bed zorgvuldig gecontroleerd.

Elke component van onze bedden is vervaardigd van materiaal van de hoogste kwaliteit: frames van Zweeds grenen, beddenstof van katoen/wol en dekmatrassen met een vulling van Talalay-latex, wol en katoen. Alle onderdelen zijn speciaal geselecteerd en afgestemd op de bedden van Carpe Diem Beds om u te verzekeren van dagen met een uitgerust begin.

Elk bed wordt door de maker gesigneerd en wij geven 20 jaar garantie op veer- en framebreuk. Op onze instelbare bedden geven wij 5 jaar garantie op het motorgedeelte. Maar zeer waarschijnlijk zult u veel langer kunnen genieten van uw comfortabele bed van Carpe Diem Beds. Als u eenmaal gewend bent om in een bed van Carpe Diem Beds te slapen, neemt u geen genoegen meer met wat anders.

Milieukenmerk
Al het materiaal van onze bedden is zorgvuldig geselecteerd op basis van de criteria kwaliteit, comfort en milieu. De talalay-latex die wij toepassen in de dekmatrassen en de katoenen stoffen van onze dekbedden en accessoires voldoen aan de Ökotex®-norm. Wij vinden het belangrijk om uitsluitend onbespoten katoen te gebruiken die geen gevaarlijke vlamvertragers of kleurstoffen bevat. Alle modellen van onze bedden zijn voorzien van het milieukenmerk “Zwaan. Dit betekent dat onze bedden tijdens hun hele levenscyclus voldoen aan de eisen op het gebied van milieueffecten. Het hout van onze bedden is niet afkomstig uit bedreigde bossen, maar uit duurzame bosbouw.

In het hele traject staat de zorg voor het milieu voorop, van het bos tot in de slaapkamer. Onze bedden met het milieukeurmerk Zwaan zijn van de hoogste kwaliteit en staan in het teken van milieubewuste en duurzame consumptie. In een bed van Carpe Diem Beds kunt u dus echt slapen met een gerust geweten.