Boutique appartementenhotel Kith & Kin

AMSTERDAM – Het moderne reizen draait steeds meer om het ontdekken van het lokale leven en daar hoort natuurlijk een uitvalsbasis bij die daarop aansluit. In Amsterdam kun je daarom sinds kort bij je ‘Kith & Kin’ logeren, ofwel bij je ‘vrienden en familie’, volgens oud- Engels taalgebruik.

In een voormalige drukkerij in de Staatsliedenbuurt, randje Jordaan, bevindt zich dit nieuwe appartementenhotel, waar al het sympathieke van een airbnb wordt gecombineerd met de stijl en professionaliteit van een boutique hotel. Het concept richt zich speciaal op reizigers die behoefte hebben aan meer dan alleen een hotelovernachting. Een huiselijk interieur en aanbevelingen op maat door de eigenaressen zelf, zorgen ervoor dat je als een local kunt genieten van Amsterdam.

Schermafbeelding 2017-05-03 om 09.54.13

Combinatie van design en Ikea
De vier ruime hotelappartementen van 35- 55 vierkante meter zijn geschikt van 2 tot 5 personen en van alle gemakken voorzien. Zo zijn er aparte slaapkamers, een living en volledig ingerichte  kitchenette. De appartementen zijn met oog voor detail ingericht en voorzien van Smart TV en docking station, persoonlijke accessoires, een uitgebreide boeken- en tijdschriftenselectie en speelgoed voor de kinderen.

De eigenaressen zelf zijn verantwoordelijk voor het interieurontwerp, waarbij design klassiekers, vintage en Ikea moeiteloos gecombineerd worden. Net zoals thuis. Er is voornamelijk gebruik gemaakt van duurzame materialen en gekozen voor samenwerkingen met lokale leveranciers. Zo zijn de bedden van Loof Furniture, de bodycare producten van Marie Stella Maris, de Terrazzovloeren van een Italiaanse Amsterdammer, de wandplanken van Strackk en de biertjes in de koelkast van brouwerij ’t IJ.