BKS Meubelen; De mooiste meubelen in diverse stijlen

Brouwers meubelen in Staphorst is een betrouwbare en toonaangevende leverancier van eikenhouten  meubelen. Het begon allemaal in 1980 als meubelgroothandel die gespecialiseerd was in kleinmeubelen. Vandaag de dag heeft BKS een uitgebreide standaardcollectie en een grote maatwerkafdeling. Alle meubelen staan voor ‘made in Holland’, productie met aandacht en voor goede kwaliteit van Nederlandse bodem.

BKS heeft in al die jaren veel kennis en ervaring opgebouwd in het produceren en leveren van meubelen.We zijn een flexibele leverancier voor de Nederlandse en Belgische meubelbranche. We beschikken over een uitgebreide standaardcollectie, verschillend in vormgeving en stijl, van modern tot klassiek. Ook heeft BKS een grote maatwerkafdeling waar we diverse meubelen maken voor de projectmarkt. Ieder meubel wordt bij ons tot in detail naar wens van de klant gemaakt.schermafbeelding-2017-01-10-om-12-26-59

Eikenhout
Wij werken met massief hout van duurzame kwaliteit.Doorgaans werken we met massief Frans eikenhout, dat we zelf ruw inkopen in de beste gebieden van Frankrijk. Eikenhout is een uniek en karakteristiek materiaal dat we door en door kennen. De vorm, structuur en kleur van geen enkel stuk hout is gelijk. Van dit materiaal produceren we op ambachtelijke wijze de mooiste meubelen in diverse stijlen.

Kwaliteit op maat
Onze grootste kracht is het leveren van kwaliteit op maat. Om dit te kunnen garanderen werken wij intensief samen met betrouwbare leveranciers uit de regio. In Staphorst staat ons vakkundige team klaar om uw wensen en ideeën te realiseren. Al de meubelen worden daar volledig op maat vervaardigd en afgewerkt. Vervolgens worden ze in onze spuiterij gespoten in de kleur naar wens van de eindgebruiker.

Maatwerk in het grootschermafbeelding-2017-01-10-om-12-23-43
Sinds een aantal jaren richt BKS zich steeds nadrukkelijker op de projectmarkt. We specialiseren ons in de projectinrichting; voornamelijk interieurbouw, kantoormeubilair, meubelen voor de zorg, horecatafels en vergadertafels. Ook hierin zijn de mogelijkheden zeer uitgebreid. Van een bijzonder meubelstuk in specifieke vorm en afmeting tot het complete interieur van multifunctionele ruimtes. Vrijwel alle ontwerpen zijn uit te voeren door BKS in verschillende afwerkingsmogelijkheden en tientallen kleuren. Met onze technische kennis, creatieve ideeën en bewezen vakmanschap garanderen we dat het eindproduct naadloos zal aansluiten op uw wensen

 

Wilt u kennismaken met onze producten en de mogelijkheden weten op het gebied van maatwerk?
Neem dan contact met ons op, wij adviseren u graag! U bent van harte welkom in onze showroom. We geven u ook graag een rondleiding door de fabriek, waar we u het productieproces van onze meubelen laten zien. Graag even contact opnemen voor een afspraak. Volg ons via social media en bezoek onze website, zo blijft u op de hoogte van de nieuwste collecties en afgeronde projecten van BKS!


 

BKS MEUBELEN
Wethouder Klompstraat 7
7951 SC Staphorst
T 0522 – 46 16 56
E info@bksmeubelen.nl

Bezoek de website